Τηλ. επικοινωνίας: 210 41 28 152
γραφίστας Κατσιγιώργης Παύλος

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΑ

Έντυπα & Web. Ναι, κάνουμε & τα 2 πολύ καλά!

Pavlos Katsigiorgis Grafistas Gia Logotypa Etairion Logo4start 1Η γραφιστική δεν σημαίνει ότι απλά σχεδιάζω κάτι όμορφο και αυτό λειτουργεί από μόνο του. Η γραφιστική είναι διαφήμιση, επικοινωνία και βέβαια εμπεριέχει στρατηγικό marketing. Οι σπουδές μου στη διαφήμιση, marketing και διαφημιστική κειμενογραφία με βοήθησαν κατόπιν στο δημιουργικό σκεπτικό και προσέγγιση σε ότι project χρειάζεται λύσεις και ιδέες design και σε καμμία περίπτωση δεν είναι διακόσμηση ενός χώρου σε χαρτί ή ιστοσελίδα.

Παράλληλα συνέχισα επιμορφωτικά σεμινάρια σε πλατφόρμες δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων όπως το WordPress  στο κομμάτι του σχεδιασμού και ανάπτυξης / κατασκευής ιστοσελίδων. Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια της Google στη διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα Google Adwords καθώς και σχετικά σεμινάρια για Social Media περιεχόμενο.
Ξεκίνησα ως γραφίστας από τυπογραφείο και κατόπιν για λίγο διάστημα εργάστηκα σε ατελιέ διαχωρισμών ενώ πριν δημιουργήσω το SmartGraphic | CREATIVE STUDIO διατέλεσα art director σε διαφημιστική εταιρεία. Στο Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic διαθέτουμε 18ετή εμπειρία στη γραφιστική εντύπου καθώς και σε σχεδιασμό / κατασκευή ιστοσελίδων.
Βασική αρχή μας αποτελεί η απλότητα και η καθαρότητα της φόρμας που επικοινωνεί με σαφήνεια και δημιουργικότητα το μήνυμα. Η αποτελεσματική επικοινωνία στη διαφήμιση εμπεριέχει στρατηγική για να είναι αποτελεσματική και επιτυχημένη.
Αποστολή μας είναι όχι μόνο να δημιουργούμε όμορφα σχέδια αλλά γραφιστικό σχεδιασμό με συγκεκριμένη κατεύθυνση κατόπιν ενημέρωσης και επικοινωνίας με το πελάτη. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό λογοτύπου, συσκευασιών, εταιρικών εντύπων, ιστοσελίδων κ.α. μας ωθεί να πιστεύουμε ότι στην αποτελεσματική επικοινωνία, ισχύει: “Design is Creativity with Strategy”.

logo4start.com – εξειδικευμένο website για λογότυπα

Παράλληλα η εξειδίκευση μας στη ονοματολογία, μελέτη και σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, μας ώθησε από το 2010 και μετά να λειτουργούμε την ιστοσελίδα Logo4start.com όπου έχει γίνει πλατφόρμα  σχεδιασμού λογοτύπου από γραφίστα μέσω internet για όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Ένωση & Η.Π.Α.
Έχουμε σχεδιάσει πάνω από 350 επαγγελματικά λογότυπα εταιρειών, πάνω από 150 ιστοσελίδες καθώς και πληθώρα εταιρικών εντύπων, συσκευασιών, φυλλαδίων, διαφημιστικών καταχωρίσεων κ.α.

Video Συνέντευξη: