Κατσιγιώργης Παύλος
γραφίστας εντύπου / σχεδιασμός + κατασκευή ιστοσελίδων

Luxury Villas σχεδιασμός ιστοσελίδας από γραφίστα

Η ενημέρωση


Η ιδιοκτήτες των 3 luxury villas στο Μερτώνα Καρπάθου NATURA E MARE μας ενημέρωσε ότι ήθελε μια ιστοσελίδα παρουσίασης με απώτερο στόχο να μπορεί ο χρήστης να κάνει Booking Request χωρίς απευθείας αγορά σε κανάλι κράτησης/πληρωμών.

Η επαγγελματική φωτογράφιση που είχε προηγηθεί του σχεδιασμού και κατασκευή ιστοσελίδας ήταν η σωστή 1η ύλη για να αναδειχθεί το φυσικό τοπίο που περιβάλλει τις βίλες καθώς και η υπέροχη θέα από το μπλε της θάλλασας . Βασικά στοιχεία που έπρεπε να προβληθούν ήταν τα σημεία ενδιαφέροντος (attractions) που μπορεί να επισκεφθεί κανείς όπως παραλίες, φυσικές πηγές στο βουνό κ.α.

Κληθήκαμε να σχεδιάσουμε / κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα που θα αναδείκνυε επίσης τη δυναμική των καταλλυμάτων τύπου Villa καθώς στην ιδιαίτερη συγκυρία της πανδημίας η λύση που παρέχουν στο τουριστικό κοινό εγχώριο και εξωτερικού, τις καθιστά λύση διαμονής με πολλά πλεονεκτήματα.

Web design λύση


Σχεδιάστηκε ιστοσελίδα όπου το Booking Request ήταν διακρτικό τόσο στην αρχική σελίδα, όσο και στο οριζόντιο μενού με αντίστοιχο όνομα και πιο τονισμένη απεικόνιση.

Προβλέφθηκε χώρος στο top header menu της ιστοσελίδας για απευθείας κλήση από κινητό, social media με απευθείας εγγραφή στο Facebook στο υποσέλιδο καθώς και ενημέρωση για λειτουργία Viber τηλεφώνου εξυπηρέτησης κυρίως των χρηστών από εξωτερικό με άμεσα μηνύματα ή ιντερνετική κλήση. Επιπρόσθετα σε κάθε σελίδα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα CALL – TO – ACTION κουμπιού που παραπέμπει απευθείας στη Booking Request φόρμα. Τα attractions (σημεία ενδιαφέροντος) των κοντινών περιοχών (παραλίες, πηγές κτλ.) παρουσιάζονται στην ενότητα EXPLORE και με προβολή ACCESS χάρτη πρόσβασης.

Στην αρχική σελίδα χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία SLIDER κινούμενων εικόνων αλλά και στην κάθε σελίδα των βιλών, η εισαγωγή στα χαρακτηριστικά τους, ξεκινά με sliders. Xρησιμοποιήθηκαν testimonials (γνώμες πελατών) που ήδη έχουν καταχωριθεί σε δίκτυα ενώ προβλέφθηκε χώρος και για επιπρόσθετη Gallery φωτογραφιών εξωτερικών και εσωτερικών χώρων από τις βίλλες. Τονίστηκε ως marketing προσέγγιση κειμενογραφικά και φωτογραφικά το πράσινο της φύσης, η θέα στη θάλλασα, οι χώροι πισίνας με τζακούζι και η αίσθηση ηρεμίας που αποπνέει η διαμονή στις συγκεκριμένες βίλλες.

Τέλος, το blog της ιστοσελίδας πλαισιώθηκε με 3 άρθρα σχετικά με τις νέες βίλες, τα πλεονεκτήματα των καταλλυμάτων τύπου villas καθώς και τη προετοιμασία και tips που είναι καλό να ακολουθήσει κάποιος καθώς ετοιμάζεται για διακοπές.

Το τελικό αποτέλεσμα:

www.naturaemare.com

Γραφίστας Ιστοσελίδας Κατσιγιώργης Παύλος

Σχετικά άρθρα

ΣΤΟ SMARTGRAPHIC | CREATIVE STUDIO