Κατσιγιώργης Παύλος
γραφίστας εντύπου / σχεδιασμός + κατασκευή ιστοσελίδων

Συσκευασία / ετικέτα για ελιές Καλαμάτας

Η ενημέρωση


H εταιρεία KRETA NATURA που δραστηριοποιείται στη Γερμανία μέσω e-shop κυρίως, μας προσέγγισε ώστε να ανανεώσει τις ετικέτες των προϊόντων της που αφορούν Ελιές Καλαμάτας αναζητώντας μια σχεδιαστική λύση.

Η ΚRETA NATURA είναι ένα επιτυχημένο e-shop ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά που περιλαμβάνει ποιοτικά ελληνικά προϊόντας όπως ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, βότανα, αφεψήματα κ.α.

Κληθήκαμε να σχεδιάσουμε μια νέα ετικέτα με λογοτύπηση του ονόματος KALAMATA OLIVEΝ από KRETA NATURA που να απευθύνεται στο διαρκώς ενημερωμένο καταναλωτικό κοινό που αναζητά γνήσια ελληνικά προϊόντα στη Γερμανία με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και πιστοποιημένα ως αναφορά τη περιοχή προέλευσης και την οργανική τους καλλιέργεια.

Η λύση στο σχεδιασμό ετικέτας


Σχεδιάστηκε αρχικά λογότυπο που θα εφάρμοζε κατάλληλα σε crafted χαρτί και θα προσέδιδε τον οικολογικό και οργανικό χαρακτήρα του προϊόντος στην ετικέτα / συσκευασία.

Λογότυπα Για Kalamata Oliven By Kreta Natura
Λογότυπο Για Λάδι, Ελιές Καλαμών Και Συσκευασία Τους

Ακολουθήθηκε σχεδιαστικά η σαφήνεια με ξεκάθαρη απεικόνιση και παρουσίαση του σήματος/λογοτύπου ως τύπου “σφραγίδα”. Υποδηλώσαμε σχεδιαστικά ποιότητα και ορθές πρακτικές καλλιέργειας. Παράλληλα εμφανίσαμε την εταιρεία  KRETA NATURA στη πρόσοψη της ετικέτας καθώς παράλληλα χτίζουμε τη κατεύθυνση του brand σε αυτού του είδους τα προϊόντα που επεκτείνεται στρατηγικά.

Το τελικό αποτέλεσμα:

Σχεδιασμος Λογοτύπου Και Συσκευασίας Σε Ελιές Καλαμάτας, Λάδι, Ελαιόλαδο Από Γραφίστα
Σχεδιασμος Λογοτύπου Και Συσκευασίας Σε Ελιές Καλαμάτας, Λάδι, Ελαιόλαδο Από Γραφίστα

Σχετικά άρθρα

ΣΤΟ SMARTGRAPHIC | CREATIVE STUDIO