Τηλ. επικοινωνίας: 210 41 28 152
γραφίστας Κατσιγιώργης Παύλος

Ιστοσελίδα, λογότυπο & γραφιστικά παιδότοπου Wonderland στο Πειραιά

Ιστοσελίδα παιδότοπου με φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος

To νέο web site της Wonderland | food + play είναι είναι online. Παιδότοπος, καφέ και restaurant σε πολυχώρο 5 επιπέδων στο Μικρολίμανο Πειραιά. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κράτηση σε είδη παιδικών πάρτι συμπληρώνοντας καθοδηγητικές φόρμες επικοινωνίας.

Ενδεικτικά ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας του παιδότοπου Wonderland περιλαμβάνει προδιαγραφές όπως:

1. Φόρμες επικοινωνίας για αιτήματα προσφορών, με: είδος πάρτι, αριθμό παιδιών & ενηλίκων, επιλογή χώρου διεξαγωγής, προτιμώμενα booking calendar. Παράδειγμα εδώ: https://wonderland-peiraias.gr/forma-kratisis-gia-paidiko-party

2. Σχεδιασμός ιστοσελίδας σύμφωνα με τα χρώματα του λογοτύπου και την εταιρική ταυτότητα ως ομοιόμορφο σύνολο της εταιρικής εικόνας (branding). O σχεδιασμός γίνεται από εξειδικευμένου γραφίστα ιστοσελίδων με τη συνεργασία όπου κρίνεται απαραίτητο εξειδικευμένου web developer στο κατασκευαστικό / προγραμματιστικό κομμάτι. Στη συγκερκριμένη ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και το λογότυπο, εταιρική ταυτότητα, επαγγ. κάρτες, μενού εστιατoρίου & καφέ.

3. Πλατφόρμα δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου σε WordPress. Ο χρήστης της ιστοσελίδας χειρίζεται τη προσθήκη / αφαίρεση κειμένων, φωτογραφιών, κατηγοριών κ.τ.λ. μέσα από υπoδικτυακό τόπο που έχει πρόσβαση με κωδικούς.

4. Εκπαίδευση στo χειρισμό της πλατφόρμας διαχείρισης και τεχνική υποστήριξη (τηλεφωνικά, e-mail, skype).

5. Ιστοσελίδα με S.E.O. σχεδιασμός για τη καλύτερη δυνατή κατάταξη στη Google σύμφωνα με τον ανταγωνισμό

6. Δημιουργία content από εξειδικευμένο κειμενογράφο και με S.E.O. στόχευση ιστοσελίδας για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα της Google.

7. Ιστοσελίδα προσαρμοζόμενη (responsive web design) για επιτραπέζιους Η/Υ, laptops, tablets, smartphones.

8. Ενσωμάτωση  εφαρμογών όπως Google Analytics για παρακολούθηση στατιστικών ιστοσελίδας, Google Maps για χάρτη πρόσβασης στο παιδότοπο, Facebook like box για σύνδεση με τη Facebook σελίδα, δημιουργία YOUTUBE καναλιού, Google MyBusiness account και Instagram.

9. Δημιουργία GIF Animation banners.

10. Δυνατότητα λειτουργίας ενσωματωμένου blog (ιστολόγιο) με τίτλο “Θαυμαστά Νέα” και παραγωγή πρωτότυπου κειμένου από digital content creator συνεργάτη.

Ζήτησε προσφορά για τη δική σου ιστοσελίδα

Σχετικά άρθρα

ΣΤΟ SMARTGRAPHIC | CREATIVE STUDIO

SEO σχεδιασμός ιστοσελίδας 5 συμβουλές

Υψηλή κατάταξη στη Google. Πως;

S.E.O. σχεδιασμός ιστοσελίδας Παλιότερα αυτό θα ήταν αρκετά εύκολο ερώτημα στο να απαντηθεί. Σήμερα όμως οι μηχανές αναζήτησης έχουν γίνει αρκετά πιο εξελιγμένες. Για παράδειγμα η μηχανή της Google χρησιμοποιεί πάνω από 200 κριτήρια για τις αναζητήσεις της και τον αλγόριθμο αποτελεσμάτων. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να είμαστε καλά πληροφορημένοι για τους 5 βασικότερους παράγοντες […]

Γραφίστας - σχεδιαστή εταιρικού εντύπου

7 tips για Εταιρικό Έντυπo

Τι να προσέξετε: Επτά σημαντικά σημεία στο σχεδιασμό εταιρικού εντύπου που κάθε γραφίστας θα πρέπει να λαβαίνει υπόψη του είναι τα παρακάτω: Color Strategy. Τα βασικά χρώματα του εταιρικού εντύπου είναι καθορισμένα από την παλέτα της εταιρική μας ταυτότητας και δεν πρέπει ποτέ να είναι ξεκομμένα από αυτήν. Concept. Ο σχεδιασμός του εταιρικού έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση που έχει καθοριστεί […]