Κατσιγιώργης Παύλος
γραφίστας εντύπου / σχεδιασμός + κατασκευή ιστοσελίδων

Ιστοσελίδα προϊοντικού καταλόγου

Sxediasmos Kataskevi0Istoselidas Proiontikos Katalogos Xoris Times Grafistas 1

Online χρηστικός προϊοντικός κατάλογος χωρίς τιμές ή ταμείο eshop

Η νέα, επανασχεδιασμένη ιστοσελίδας της H.P.S. είναι online στο www.hp-seals.gr
Ιστοσελίδα προϊοντικού οnline καταλόγου – χωρίς τιμές ή ταμείο ως eshop – που αφορά εξαρτήματα μηχανολογικής στεγανοποίησης και ελαστικών για εφαρμογές σε βιομηχανία, ναυτιλία κ.α.
Εκατοντάδες προϊόντα δομημένα σε 12 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων με άμεση σύνδεση αρχείων PDF με εξειδικευμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικά ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας της H.P.S. ως online προϊοντικού καταλόγου περιλαμβάνει :

1. Κατοχύρωση ονόματος χώρου .gr ή com ή com.gr κ.α.

2. Φιλοξενία ιστοσελίδας σε γρήγορο αξιόπιστο & ασφαλή server με βελτιστοποίηση για πλατφόρμα δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου σε WordPress.

3. Σχεδιασμός ιστοσελίδας σύμφωνα με τα χρώματα του λογοτύπου και την εταιρική ταυτότητα ως ομοιόμορφο σύνολο της εταιρικής εικόνας. O σχεδιασμός γίνεται από εξειδικευμένου γραφίστα ιστοσελίδων με τη συνεργασία με εξειδικευμένο web developer, κατασκευαστικά.

4. Πλατφόρμα δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου σε WordPress με τη προσθήκη WooCommerce εργαλείου προϊόντων.
Ο χρήστης της ιστοσελίδας χειρίζεται τη προσθήκη / αφαίρεση κειμένων, φωτογραφιών, κατηγοριών κ.τ.λ. μέσα από υπoδικτυακό τόπο που έχει πρόσβαση με κωδικούς.

5. Εκπαίδευση στo χειρισμό της πλατφόρμας διαχείρισης και τεχνική υποστήριξη (τηλεφωνικά, e-mail, sklype) κατόπιν της ολοκλήρωσης της ιστοσελίδας.

6. Ιστοσελίδα με S.E.O. σχεδιασμός για τη καλύτερη δυνατή κατάταξη στη Google σύμφωνα με τον ανταγωνισμό και με συγκεκριμένη στόχευση σε φράσεις και λέξεις κλειδιά αντιπροσωπευτικές του αντικειμένου.

7. Ιστοσελίδα προσαρμοζόμενη (responsive web design) για επιτραπέζιους Η/Υ, laptops, tablets, smartphones χωρίς να υπάρχει σμύκρινση της ιστοσελίδας στις φορητές συσκευές

8. Ενσωμάτωση  εφαρμογών όπως Google Analytics για παρακολούθηση στατιστικών ιστοσελίδας, Google Maps για χάρτη πρόσβασης στην εταιρεία και με εκτύπωση του χάρτη.

9. Λειτουργίας ενσωματωμένου blog (ιστολόγιο) / εταιρικά νέα

10. Λειτουργία πατήματος του τηλεφώνου της επιχείρησης  στη κεφαλίδα της ιστοσελίδα για άμεση τηλεφωνική κλήση απευθείας από κινητό.

Ζήτησε προσφορά για προϊόντικό κατάλογο

Σχετικά άρθρα

ΣΤΟ SMARTGRAPHIC | CREATIVE STUDIO