Γραφίστας Παύλος Κατσιγιώργης

Γραφίστας Παύλος Κατσιγιώργης

Γvωρίστε μας!

ΠΡΟΦΙΛ SMARTGRAPHIC.GR

Στο δημιουργικό γραφείο SmartGraphic διαθέτουμε 15ετή εμπειρία στη γραφιστική εντύπου καθώς και σε σχεδιασμό / κατασκευή ιστοσελίδων.

Βασική αρχή μας αποτελεί η απλότητα / καθαρότητα της φόρμας που επικοινωνεί με σαφήνεια και δημιουργικά, το μήνυμα. Η αποτελεσματική επικοινωνία στη διαφήμιση εμπεριέχει αναμφίβολα, στρατηγική. Στόχος μας είναι όχι μόνο να δημιουργούμε όμορφα σχέδια αλλά στρατηγικό γραφιστικό σχεδιασμό  κατόπιν ενημέρωσης και επικοινωνίας με το πελάτη. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό λογοτύπου, συσκευασιών, εταιρικών εντύπων, ιστοσελίδων κ.α.μας ωθεί να πιστεύουμε ότι στην αποτελεσματική επικοινωνία, ισχύει: “Simplicity is not a simple thing”.

smartgraphic-gr-moto-grafistas-logotypo

 

Simplicity is not a simple thing

Έχω σπουδάσει γραφιστική εντύπου και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η γραφιστική όμως δεν είναι σημαίνει ότι απλά σχεδιάζω κάτι όμορφο και αυτό λειτουργεί. Η γραφιστική είναι διαφήμιση, επικοινωνία και βέβαια εμπεριέχει στρατηγικό μάρκετινγκ για αυτό και οι σπουδές στη διαφήμιση, marketing και διαφημιστική κειμενογραφία κατόπιν μου άνοιξαν τους ορίζοντες.

Παράλληλα συνέχισα επιμορφωτικά σεμινάρια σε πλατφόρμες δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων όπως το WordPress και  Joomla στο κομμάτι του σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων. Επιπρόσθετα παρακολούθησα σεμινάρια της Google στη διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα Google Adwords καθώς και σχετικά σεμινάρια για S.E.O. σχεδιασμό καθώς και Social Media περιεχόμενο.

Ξεκίνησα από τυπογραφείο κατόπιν για λίγο διάστημα βρέθηκα σε ατελιέ διαχωρισμών ενώ πριν δημιουργήσω το SmartGraphic διατέλεσα art director σε διαφημιστική εταιρεία. Αποτέλεσε πολύτιμο εφόδιο σε κάθε κομμάτι της γραφιστικής διαδικασίας από τη μελέτη και σχεδιασμό μιας ιδέας έως και την υλοποίηση της στο κομμάτι της εκτύπωσης. Βρίσκομαι συνολικά πάνω από 15 χρόνια στη γραφιστική εντύπου και internet με τα τελευταία 10 χρόνια στο Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic.gr.

Παράλληλα η εξειδίκευση μας στη ονοματολογία, μελέτη και σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας μας ώθησε από το 2010 και μετά να λειτουργούμε και την ιστοσελίδα Logo4start.com όπου έχει γίνει πλατφόρμα σχεδιασμού λογοτύπου από γραφίστα μέσω internet για όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Συνολικά έχουμε σχεδιάσει πάνω από 300 επαγγελματικά λογότυπα εταιρειών καθώς και πάνω από 100 ιστοσελίδες παρουσίασης, εταιρικών καταλόγων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΙΣ

Offline VS Online διαφήμιση

Γιατί συνεχίζεται η συζήτηση σχετικά με το Offline Marketing; Από την έλευση του Διαδικτύου, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες του μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου συζητούν διαρκώς[…]

Περισσότερα »