Τηλ. επικοινωνίας: 210 41 28 152
γραφίστας Κατσιγιώργης Παύλος

Προσφορά για 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Επαγγελματικές κάρτες 90 ευρώ

Επαγγελματικές κάρτες προσφορά!

Προδιαγραφές επαγγελματικών καρτών:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  • Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κάρτας 2 όψεων
  • Διάσταση: 8,5 Χ 5,5 cm
  • Χαρτί: 350 γρ. velvet
  • Εκτύπωση 2 όψεων ΟFFSET τετραχρωμίας
  • Πλαστικοποίηση: 2 όψεις ματ
  • Ποσότητα: 1.000 τεμάχια
€120

Από τις βασικότερες εφαρμογές της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί η επαγγελματική κάρτα.
Ο σωστός επαγγελματικός σχεδιασμός κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο όταν δίνουμε τη κάρτα μας αλλά και όταν δεν είμαστε πλέον, παρόν.
Αξιοπιστία, επαγγελματισμός, κύρος είναι τα βασικά στοιχεία που μια κάρτα προσδίδει στο κάτοχο της και την επαγγελματική του ιδιότητα, όταν έχει το κατάλληλο design.

 

7 + 1 tips σχεδιασμού & εκτύπωσης επαγγ. καρτών

για σωστές επαγγελματικές κάρτες:

1. Ακριβή εικόνα λογοτύπου και στοιχεία σε όνομα, επαγγελματική ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας.

2. Περιλάβετε όλα στοιχεία επικοινωνίας που είναι απαραίτητα για τη δουλειά σας και όχι μόνο τηλέφωνα. Τώρα ποια το e-mail δεν είναι προαιρετικό.

3. To να περιλαμβάνονται social networks όπως blog, επαγγελματικό facebook ή ομάδα, twitter, linkedin αναδεικνύει ένα σύγχρονο προφίλ αλλά με μέτρο. Δε βάζουμε τα πάντα.

4. Να γνωρίζετε ως θεμελιώδη αρχή ότι οι επαγγελματικές κάρτες δεν είναι ποτέ ένα μικρό διαφημιστικό φυλλάδιο που προσπαθούμε να γεμίσουμε κάθε κενό χώρο που απoμένει.

5. Κάρτες με 2 όψεις μπορούν να έχουν την ίδια κάρτα στα αγγλικά ή κάποιο χάρτη πρόσβασης, σλόγκαν, κάποιο concept σχεδιασμό, κοπτικά σημεία κ.α.grafistas-sxediasmos-ektyposi-epaggelmatikes-kartes-deigmata-metafraseis-grafeio

6. Το μέγεθος πιστωτικής κάρτας στη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό για αυτόν που θα τη κρατήσει άνετα στη σχισμή ενός κλασικού πορτοφολιού.
Κλασσική διάσταση: 8,5 Χ 5,5 cm αλλά και η γνωστή κάρτα επισκεπτηρίου (visit card): 9 X 5 cm.

7. Αποφύγετε τις γυαλιστερές πλαστικοποιήσεις, προτιμήστε ματ πλαστικοποίηση ή ακόμη καλύτερα ειδικό χαρτί. Όπου το concept μπορεί να το υποστηρίζει μετεκτυπωμετικά φινιρίσματα τύπου λαμιναριστές κάρτες με έξτρα πάχος και βάψιμου σόκορου ή χρυσοτυπία, ασημοτυπία, γκοφρέ, ανάγλυφο κτλ. δείτε σχετικά δείγματα και κατόπιν αποφασίστε.

8. Το να περιλάβεται QR CODE στην επαγγελματική σας κάρτα για άμεση πρόσβαση σε ιστοσελίδα από φορητές συσκευές συστήνεται από τη στιγμή που η επαγγελματική ιδιότητα σας είναι συνυφασμένη με τεχνολογικό τομέα χωρίς όμως τώρα πια αυτό να αποτελεί κανόνα.

9. Η νέα καινοτομία στο σχεδιασμό των επαγγελματικές κάρτων λέγεται CONTACT QR.
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα σαρώνοντας το κωδικό να αποθηκεύσει τα πλήρη σας στοιχεία (όνομα εταιρείας, ιδιότητα, κινητό, σταθερό τηλ., e-mail, χάρτη πρόσβασης κ.τ.λ.) απευθείας στις επαφές του smartphone του.

 

ΔΕΙΤΕ δείγματα επαγγ. καρτών ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

ΣΤΟ SMARTGRAPHIC | CREATIVE STUDIO

Γραφίστας για ιστοσελίδες | δείγματα

Ο γραφίστας ιστοσελίδων κατά το σχεδιασμό ιστοσελίδας παρουσίασης εταιρείας έχει ως στόχο να αποδώσει ένα ομοιόμορφο σχεδιαστικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης. Κατασκευαστικά μια ιστοσελίδα παρουσίασης πλαισιώνεται με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα της παρέχουν υψηλή λειτουργικότητα, χρηστικότητα & κατάταξη στην αναζήτηση αποτελεσμάτων όπως: SEO friendly σχεδιασμό για να διαβάζεται σωστά […]

Επαγγελματικές κάρτες λογότυπο σχεδιασμός από γραφίστα

Γραφίστας για επαγγελματικές κάρτες | δείγματα

Ο τρόπος για να συστηθείς επαγγελματικά O γραφίστας κατά το σχεδιασμό της επαγγελματικής κάρτας μιας εταιρίας ως στόχο του έχει να δημιουργήσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ομοιόμορφου συνόλου της εταιρικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που σχεδιάζεται αποκλειστικά και μόνο επαγγελματική κάρτα χωρίς σχεδιασμό λογοτύπου τότε ο γραφιστικός σχεδιασμός απαιτεί ένα πρωτότυπο και συνάμα ξεκάθαρο τρόπο για να αποδοθεί η επαγγελματική […]