Τηλ. επικοινωνίας: 210 41 28 152
γραφίστας Κατσιγιώργης Παύλος

Προσφορά για 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Επαγγελματικές κάρτες 90 ευρώ

Επαγγελματικές κάρτες προσφορά!

Προδιαγραφές επαγγελματικών καρτών:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  • Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κάρτας 2 όψεων
  • Διάσταση: 8,5 Χ 5,5 cm
  • Χαρτί: 350 γρ. velvet
  • Εκτύπωση 2 όψεων ΟFFSET τετραχρωμίας
  • Πλαστικοποίηση: 2 όψεις ματ
  • Ποσότητα: 1.000 τεμάχια
€120

Από τις βασικότερες εφαρμογές της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί η επαγγελματική κάρτα.
Ο σωστός επαγγελματικός σχεδιασμός κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο όταν δίνουμε τη κάρτα μας αλλά και όταν δεν είμαστε πλέον, παρόν.
Αξιοπιστία, επαγγελματισμός, κύρος είναι τα βασικά στοιχεία που μια κάρτα προσδίδει στο κάτοχο της και την επαγγελματική του ιδιότητα, όταν έχει το κατάλληλο design.

 

7 + 1 tips σχεδιασμού & εκτύπωσης επαγγ. καρτών

για σωστές επαγγελματικές κάρτες:

1. Ακριβή εικόνα λογοτύπου και στοιχεία σε όνομα, επαγγελματική ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας.

2. Περιλάβετε όλα στοιχεία επικοινωνίας που είναι απαραίτητα για τη δουλειά σας και όχι μόνο τηλέφωνα. Τώρα ποια το e-mail δεν είναι προαιρετικό.

3. To να περιλαμβάνονται social networks όπως blog, επαγγελματικό facebook ή ομάδα, twitter, linkedin αναδεικνύει ένα σύγχρονο προφίλ αλλά με μέτρο. Δε βάζουμε τα πάντα.

4. Να γνωρίζετε ως θεμελιώδη αρχή ότι οι επαγγελματικές κάρτες δεν είναι ποτέ ένα μικρό διαφημιστικό φυλλάδιο που προσπαθούμε να γεμίσουμε κάθε κενό χώρο που απoμένει.

5. Κάρτες με 2 όψεις μπορούν να έχουν την ίδια κάρτα στα αγγλικά ή κάποιο χάρτη πρόσβασης, σλόγκαν, κάποιο concept σχεδιασμό, κοπτικά σημεία κ.α.grafistas-sxediasmos-ektyposi-epaggelmatikes-kartes-deigmata-metafraseis-grafeio

6. Το μέγεθος πιστωτικής κάρτας στη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό για αυτόν που θα τη κρατήσει άνετα στη σχισμή ενός κλασικού πορτοφολιού.
Κλασσική διάσταση: 8,5 Χ 5,5 cm αλλά και η γνωστή κάρτα επισκεπτηρίου (visit card): 9 X 5 cm.

7. Αποφύγετε τις γυαλιστερές πλαστικοποιήσεις, προτιμήστε ματ πλαστικοποίηση ή ακόμη καλύτερα ειδικό χαρτί. Όπου το concept μπορεί να το υποστηρίζει μετεκτυπωμετικά φινιρίσματα τύπου λαμιναριστές κάρτες με έξτρα πάχος και βάψιμου σόκορου ή χρυσοτυπία, ασημοτυπία, γκοφρέ, ανάγλυφο κτλ. δείτε σχετικά δείγματα και κατόπιν αποφασίστε.

8. Το να περιλάβεται QR CODE στην επαγγελματική σας κάρτα για άμεση πρόσβαση σε ιστοσελίδα από φορητές συσκευές συστήνεται από τη στιγμή που η επαγγελματική ιδιότητα σας είναι συνυφασμένη με τεχνολογικό τομέα χωρίς όμως τώρα πια αυτό να αποτελεί κανόνα.

9. Η νέα καινοτομία στο σχεδιασμό των επαγγελματικές κάρτων λέγεται CONTACT QR.
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα σαρώνοντας το κωδικό να αποθηκεύσει τα πλήρη σας στοιχεία (όνομα εταιρείας, ιδιότητα, κινητό, σταθερό τηλ., e-mail, χάρτη πρόσβασης κ.τ.λ.) απευθείας στις επαφές του smartphone του.

 

ΔΕΙΤΕ δείγματα επαγγ. καρτών ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

ΣΤΟ SMARTGRAPHIC | CREATIVE STUDIO

Σχεδιασμός εταιρικού εντύπου

Γραφίστας για εταιρικό έντυπο | δείγματα

Εταιρικό Έντυπο για επικοινωνία με κύρος Ο γραφίστας κατά το σχεδιασμό ενός εταιρικού εντύπου (δίπτυχο, τρίπτυχο, πολυσέλιδο διαφημιστικό φυλλάδιο, κατάλογο κ.τ.λ.) έχει ως σκοπό να αποδώσει λειτουργικά και ελκυστικά τις πληροφορίες που θέλει να επικοινωνήσει ο εμπορικός στόχος της έντυπης επικοινωνίας της εταιρίας. Επίσης η επιλογή ενός ιδιαίτερου χαρτιού ή τρόπου μετεκτυπωτικών εργασιών (ματ ή […]

Σχεδιασμός Facebook image posts, covers, banners

Social media with strategy! To φροντισμένο design στη Facebook Professional Page με τις σωστές προδιαγραφές διαστάσεων και τύπου αρχείου δημιουργεί κύρος και αξιοπιστία. Το Facebook αποτελεί διαφημιστική πύλη εισόδου στην ιστοσελίδα σας καθώς και ισχυρό διαφημιστικό μέσο. Επενδύστε στο σωστό design του όπως και στα ποιοτικά image posts. Οι δημοσιεύσεις στο Facebook που έχουν κατάλληλη […]